Ciki divatbakik, melyeket a sztárok elkövettek a vörös szőnyegen - ők is hibáznak

Mindig azt várjuk, hogy a hírességek megjelenése makulátlan legyen. Elvégre egy egész csapat divatszakértő, stylist és szépségguru áll mögöttük, akik segítenek "összerakni" őket egy-egy vörös szőnyeges eseményre, így tulajdonképpen természetes dolog lenne, hogy tökéletesen fessenek. Néha azonban a legjobbakkal is előfordul, hogy hibáznak, van, hogy nem is kicsit. Összeszedtük minden idők legcikibb bakijait Hollywoodból.

A legcikibb vörös szőnyeges divatbakik

Egy-egy divatbaki belefér. Még a legjobbakkal is megesik, hogy nem a legtökéletesebben raknak össze egy szettet, és valamilyen oknál fogva nevetség tárgyát képezik. És amikor azt írjuk, a legjobbakkal, akkor komolyan gondoljuk - Hollywood A-listás hölgyei is beletartoznak ebbe a kategóriába, bár tőlük már nehezebben nyeljük le a stílusbotlásokat, miután egy egész falu gondoskodik arról, hogy makulátlan legyen a megjelenésük. Szépségguruk, divatszakértők, stylistok, fodrászok hadserege dolgozik rajtuk egy-egy vörös szőnyeges esemény előtt, így elvárható, hogy ne legyen bennük hiba. Ugyanakkor ízlések és pofonok, kinek a pap, kinek a paplan. Ami nekünk csúnya, másnak lehet szép, viszont az alábbi galériában található estélyikre szerintünk kevesen bólogatnának - legalábbis akinek van egy szemernyi ízlése. Kedvenc hírességeink fotóiból válogattunk, hogy bizonyítsuk, ők is vétkeznek, ha ruhaválasztásról van szó, de mindig túlélik. Egy rossz szett még nem a világ vége - náluk sem.

A legcsinosabbak is vétkeznek

Nem vicceltünk, hogy még a legcsinosabbak is vétkeznek. A galériában olyan neveket is találsz, mint Kate Hudson, Sophia Loren vagy Cher. Pedig mindhárom nő a divat nagyágyújának számít így vagy úgy, de még ők is hibáztak ezekkel a ruhákkal. Egyszerűen mellélőttek, nincs mit szépíteni.

Cher mögött az aranyszobrocska bizony azt jelzi, hogy az énekesnő az Oscaron jelent meg ebben a szettben. Egy gyászos fesztiválra elmegy, de nem az Akadémia eseményére.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak