A pedálozó sort a szezon kedvenc rövidnadrág trendje - így viseld

A biciklis nadrág tavaly élte ugyan virágkorát, de idén nyáron is nagy kedvenc lesz. Lehet elegánsabb és sportosabb szettel is párosítani, mutatjuk, hogyan viseld.

Biciklis nadrág, avagy pedálozó sort

A biciklis nadrág (vagy pedálozó sort) tavaly nyáron nagy divat volt, de idén sem lesz kevésbé trendi. Kicsit körülnéztünk, hogy a rajongók milyen szettekben viselik a nem mindennapi darabot, és vegyes találatokra bukkantunk. Lehet magassarkúval és sneakerrel is hordani, minden a kiegészítőkön múlik. Párosíthatod blézerrel, crop toppal, szandállal, de melegítőfelsővel és sportcipővel is. Sikkes és lezser outfit is szóba jöhet a bikerrel, hangulattól és alkalomtól függően. A következőkben mutatunk néhány pénzárcabarát változatot, és pár lookot is felvonultatunk a galériánkban inspiráció gyanánt.

Színek

A fekete alapdarab, de idén a fehér is hatalmas trend lesz, illetve a különféle pasztell - kék, barack, sárga - árnyalatok is hódítanak. Ha nem átlátszó anyagból választasz, akkor a világosabb darabokat is simán felveheted, de ha esetleg az ellenkezője lenne igaz, akkor válassz hozzá hosszabb blézert vagy felsőt. Most nagyon mennek a "ribbed" csíkos változatok, melyek sportoláshoz és utcára is hordhatók.

CYCLING SHORTS (Zara, 3 995 HUF)
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Zara

Oldalak