Gyönyörű ruhák, színek, virágmezők - mindenki hódol a nyár fotó trendjének

Biztosan veled is szembejöttek már Instagramon vagy Pinteresten azok a képek, melyeken virágmező közepén pózolnak az influenszerek. Nyáron nagy kedvenc ez a trend, mi pedig hoztunk néhány ötletet inspiráció gyanánt.

Virágmező, mint divat

Nagy divat lett virágmező közepén pózolni egy gyönyörű ruhában. Kötelező kiegészítő a piknik kosár vagy a szalmakalap is persze, és ne feledjük a szélfútta frizurát, illetve a vörös rúzst sem. Ez a kompozíció a közösségi média kedvence, ha kontent típusról van szó, a legfontosabb influenszerek adatlapján biztosan találsz legalább egy ilyen jellegű bejegyzést. Azt el kell ismerni, hogy legalább ez egy dekoratív és csodaszép trend, amelynek szívesen hódol az ember, elvégre ki ne szeretne a legcsinosabb szettjében beállni a napraforgók, repce, levendula vagy pipacsok közé? Ha minket kérdeztek, már indulunk is.

Színek

A szezonban a minimalista fehér mellett a színek is megjelennek, ezt a trendet pedig egy virágos környezetben tökéletesen tudod kamatoztatni. Piros (vagy narancsos) ruha a pipacs mezőre, sárga a naprafordóra és a repcére, lila (vagy valamilyen világos) a levendulára, rózsaszín a tulipánra. Tessék, kész a kifogástalan fotód.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Címkék: