Fashion&Beauty

Viszlát garbók: ez a felső lesz a divat 2023-ban

A '90-es évek végén és a 2000-es évek elején hordott összes cucc közül a popcorn felsők – más néven mágikus buborékos ingek vagy scrunchie felsők – egyértelműen a legmenőbb trendek közé tartoznak.

A popcorn felsők újra fénykorukat élik

A popcorn felsők újra felbukkantak az olyan márkáknak köszönhetően, mint a Marine Serre és a Fashion East. Egy csomó viszonteladói oldalakon, például az Etsy-n és a Depop-on is láttuk, hogy a vintage szerelmesei modern stílusban alakították ki őket. A buborékos textúra egy kis pluszt ad egy egyszerű nadrág-felső összeállításhoz, de egy szatén szoknyával és egy csillogó fülbevalóval is egy tökéletes összeállítást kaphatunk. A napjaink divatikonjai már ennek a felsőnek a modern változatait viselik, bizonyítva ezzel, hogy ez a szeszélyes trend valóban feltörekvőben van.

Mutatjuk, hogy hogyan viseld:

Egy menő fejkendővel és napszemüveggel is megspékelheted ezt a trendet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...