Fashion&Beauty

Elájulunk Margot Robbie stílusától: ilyen merész és szexi ruhát csak ritkán látni a vörös szőnyegen

Margot Robbie észbontóan szexi volt legújabb filmjének premierjén: a színésznőnek egy olyan ruhára esett a választása, ami csak nagyon keveseknek áll jól, rajta azonban kifogástalanul mutatott.

Ismét elképesztően dögös volt

Egy korábbi cikkünkben már hosszan kifejtettük, mennyire odáig vagyunk Margot Robbie vitathatatlan tehetségéért, egyedi stílusáért, no meg utánozhatatlan szépségéért – csodálatunk kifejezésének apropóját egy exkluzív esemény adta, ahol a 32 éves színésznő egy testre simuló, smaragdzöld estélyiben vonult fel a közönség előtt, és olyan gyönyörű volt, hogy rajzolni sem lehetett volna nála szebbet. Az ausztrál származású filmcsillag most újabb okot adott arra, hogy körberajongjuk, hiszen ismét bebizonyította, hogy nemcsak a színészethez ért jól, de egy igazi divatdiktátort is tisztelhetünk a személyében. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikusan festett Margot Robbie legújabb filmjének premierjén:

Legyen szó fotózásról, nagyszabású eseményről, vagy csak egy teljesen átlagos hétköznapról, Margot Robbie mindig kihozza magából a maximumot. Bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan ruhadarab, sminktrend vagy frizura, ami ne állna neki úgy, mint ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.
Kattints a további képekért!

Itt a bizonyíték, hogy tökéletesen sikerült Barbie castingja. Megvan, mikor érkezik a mozikba a sztárokkal teli élőszereplős film Margot Robbie-val és Ryan Goslinggal.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.