Fashion&Beauty

Zseniális házi praktika, amellyel megtisztíthatod a bizsu ékszereidet

Újjá varázsolhatod őket anélkül, hogy károsodnának.

Szebbek, mint új korukban

Minden nő hord bizsukat, nincs ebben semmi szégyellnivaló. Pár különleges darabbal igazán fel lehet dobni a legegyszerűbb szetteket is, mindezt anélkül, hogy méregdrága kiegészítőkbe kellene fektetnünk. Egyetlen hátránya ezeknek a kincseknek, hogy gyorsan elhasználódnak és elveszítik kezdeti ragyogásukat. Szerencsére van egy szuper házi praktika, vagyis inkább recept, amivel tökéletesen újjá varázsolhatod kedvenc kiegészítőidet.

Házi megoldás a bizsuk tisztítására

Első körben szükséged lesz egy műanyag tányérra, amit becsomagolsz alufóliába. Önts rá egy evőkanál sót és ugyanennyi szódabikarbónát.

Kevesebb mint két percre tegyél a mikróba egy bögre vizet, majd öntsd rá a sós-szódabikarbónás keverékre. Kutyuld össze, amíg teljesen sima végeredményt nem kapsz (várj egy percet, hogy totál híg legyen).

Áztasd be a bizsukat a mixbe addig a pontig, amikor már látsz különbséget az előtte-utána állapot között (pár perc).

Töröld őket szárazra, és kész is vagy.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.