A kiegészítő, amit a világ legbefolyásosabb női viselnek - neked is van

A jó megjelenéshez nem elég a tökéletes szett - kiegészítők hiányában "lelketlen" lesz az egész, ezzel a világ legstílusosabb női mind tisztában vannak. Pontosan ezért van egy kiegészítő, amelyet mindannyian bevetnek - ad egyfajta extra eleganciát a viselőjének.

A fülbevaló, amit a legbefolyásosabb nők mind viselnek

Még ha meg is próbáljuk összerakni a tökéletesen elegáns szettet, egy dolog valószínűleg kimarad a repertoárból: az ékszer, ami elhanyagolhatónak tűnik, de nem az. A világ legbefolyásosabb női - akikre mindannyian felnézünk valamiért - nem hagyják el a házat egy feltűnő, lógós fülbevaló nélkül, szerintük ugyanis ez az apróság egy leheletnyi extra, ami még kifejezőbbé teszi a megjelenést. Olyan hírességek a kiegészítő rajongói, mint például Michelle Obama, Katalin hercegné vagy Amal Clooney.

Nem olyan rég bemutattuk a szezon legnagyobb fülbevaló trendjeit. Továbbra is hódítanak az arany darabok, fazonból pedig a karika és a hosszú a nyerő. Utóbbira szavaznak a világ előkelőségei és legstílusosabb hírességei is, így most már nem kérdés, hogy helye van a készletünkben.

Katalin hercegné
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak