Fashion&Beauty

Istennőként vonult a kifutón Andie MacDowell: a 64 éves színésznő mindenkit elvarázsolt a párizsi divathéten – fotó

Andie MacDowell beragyogta a kifutót a párizsi divathéten: a világhírű színésznő jó ideje büszkén vállalja a korát, s mára az öregedés szószólója lett.

Jól érzi magát a bőrében

Andie Macdowell mindig is a természetesség híve volt, ezért egyáltalán nem okoz neki gondot, hogy méltósággal, valamint magabiztosan viselje a ráncait – büszke a korára, mostanra pedig már a védjegyévé vált őszülő hajkoronája. A 64 éves színésznő a pandémia elején határozta el, hogy többé nem festeti be a haját, ami rajongói egyöntetű véleménye szerint a legjobb döntés volt a részéről, hiszen azon túl, hogy ezzel példaértékű üzenetet közvetít, így is pont olyan vonzó és gyönyörű, mint karrierje kezdeti éveiben. Az Idétlen időkig, a Négy esküvő és egy temetés, valamint a Csajok Monte-Carlóban sztárja a hétvégén a párizsi divathéten vonult végig a kifutón, ahol pillanatok alatt megbabonázta a nézőközönséget.

Lapozz a részéletekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.