Fashion&Beauty

Zendaya egy teljesen áttetsző, feszülős ruhában pózolt a vörös szőnyegen: csodálatosan festett

Zendaya ismét elkápráztatott mindenkit a vörös szőnyeges megjelenésével, egy híres márka ruhájában jelent meg a párizsi divathéten.

Egy teljesen áttetsző darabot viselt

Zendaya minden vörös szőnyeges megjelenése alkalmával maradandót alkot. Ő az a sztár, aki nemcsak színészi tehetségével tűnik ki a sorból, hanem stílusával is. A színésznő minden rendezvényre egy nagyon különleges darabban érkezik, és természetesen a párizsi divathéten még jobban kitett magáért. Zendaya a Valentino 2023-as tavaszi/nyári divatbemutatóján vett részt, és természetesen egy Valentino szettet öltött magára. Mondanunk sem kell, hogy teljesen ellopta a show-t a megjelenésével, hiszen egy áttetsző "macskanős" ruhát viselt, ami fölé egy hasonló mintázatú blézert vett fel.

Nagyon dögös volt a színésznő!

Zendaya sminkjéről is érdemes említést tennünk, a barna szemsmink és a szintén barnás árnyalatú rúzs tökéletesen kiegészítette a megjelenését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.