Fashion&Beauty

Zendaya egy teljesen áttetsző, feszülős ruhában pózolt a vörös szőnyegen: csodálatosan festett

Zendaya ismét elkápráztatott mindenkit a vörös szőnyeges megjelenésével, egy híres márka ruhájában jelent meg a párizsi divathéten.

Egy teljesen áttetsző darabot viselt

Zendaya minden vörös szőnyeges megjelenése alkalmával maradandót alkot. Ő az a sztár, aki nemcsak színészi tehetségével tűnik ki a sorból, hanem stílusával is. A színésznő minden rendezvényre egy nagyon különleges darabban érkezik, és természetesen a párizsi divathéten még jobban kitett magáért. Zendaya a Valentino 2023-as tavaszi/nyári divatbemutatóján vett részt, és természetesen egy Valentino szettet öltött magára. Mondanunk sem kell, hogy teljesen ellopta a show-t a megjelenésével, hiszen egy áttetsző "macskanős" ruhát viselt, ami fölé egy hasonló mintázatú blézert vett fel.

Nagyon dögös volt a színésznő!

Zendaya sminkjéről is érdemes említést tennünk, a barna szemsmink és a szintén barnás árnyalatú rúzs tökéletesen kiegészítette a megjelenését.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?