A sztárok filléres trükkje: Percek alatt duplájára nagyíthatod az ajkaidat

Angelina Jolie megfohászkodhat, ha ezt beveted.

Ajakturbó

Ritkán adatik meg, hogy az ember olyan természetesen vastag ajkakkal rendelkezzen, mint például Angelina Jolie. Egyre többen költenek plasztikára is annak érdekében, hogy elérjék a tökéletes megjelenést, ám mostanában elterjedt egy természetes, roppant egyszerű, gyors és meglehetősen olcsó megoldás is, amire mind a sztárok, mind az influencerek esküsznek. A termék igazából egy szájfény, mely hatásának köszönhetően gyakorlatilag öt perc alatt sokkal teltebbé varázsolja az ajkakat, látványosan akár meg is duplázhatja azokat. A YouTube-on számos felhasználó, szépségvlogger tesztelte már, és egyikőjüknek sem okozott eddig csalódást. Még mindig ez a legnatúrabb módja, hogy csaljunk kicsit, hiszen ki ne szeretne igazán csókos méretet?

Amiről szó van, az a Too Faced 10 fontos Lip Injection Extreme nevezetű szájfénye. Ez lefordítva körülbelül négyezer forint, és megrendelhető számos - Magyarországra is szállító - szépségtermékekkel foglalkozó oldalról (Amazonon is elérhető). A termék hasonlóan működik a borsmenta alapú produktumokhoz, stimulálja az ajkak vérereit, ezáltal teltebbé teszi azokat.

Gyors és egyszerű

A folyamat mindössze öt percet vesz igénybe, legalábbis a The Sun azt írja, ennyi idő elég ahhoz, hogy kifejtse hatását. Önmagában és rúzsra kenve is alkalmazható, bár jobban működik, ha natúran használjuk. Nemcsak felturbózza az ajkakat, de hidratál is, így két legyet üthetünk egy csapásra. A leírás alapján két órán át élvezhetjük az előnyeit, de mivel a táskánkban könnyen elfér, bárhová magunkkal vihetjük, és megismételhetjük a folyamatot. Az említett 10 fontos ár egyébként a kisebb kiszerelést takarja, a nagyobb verzióért 22 fontot, azaz kicsivel több mint nyolcezer forintot kell kiperkálnunk.

A szépségvloggerek szerint az illata is kifejezetten szuper, édes, olyan, mint a gyümölcsös rágó. Ezeket nézve nem meglepő, ha jelenleg mindenki kedvence, a nők megőrülnek érte, a márka eredeti, hivatalos oldalán pedig konkrétan várólista van a termékre - legalábbis a kisebb változatra. Tényleg tudhat valamit.

Meglepő, mi derült ki a manikűrünkről.

Fotó, leadfotó: Too Faced, 123rf

Oldalak