Brutális alakja van az 57 éves bikinimodellnek, a fiatalokat is megszégyeníti - Fotók

Kathy Jacobs ugyan már a hatvanhoz közelít, mégis olyan fizikummal rendelkezik, amiről sok huszonéves csak álmodhat.

Az idővel nemesedik

Az elmúlt időszakban szinte "mozgalom" indult a nők körében annak érdekében, hogy széles körben elfogadtassák azt a nézetet, miszerint az öregedés "csupán" egy természetes biológiai folyamat és nem feltétlenül gátja a szép, vonzó női külsőnek. Egyre több hollywoodi színésznő igyekszik ezt az életszemléletet követni. Közülük most épp a 63 éves Andie MacDowell, a kilencvenes évek felejthetetlen női sztárja a legmenőbb - ő ugyanis még azt is bevállalta, hogy őszbecsavarodott hajjal jelenlen meg a vörös szőnyegen a Cannes-i Filmfesztiválon.

Általánosságban véve is egyre többen vallják, hogy a nő az idővel nemesedik, akár a jó bor. Ennek a nézetnek a sztárvilágban is vannak komoly képviselői - közülük is kiemelkedik Jennifer Lopez, aki nemrég ünnepelte 52. születésnapját, mégis jobb formában van, mint valaha.

És ha ez még nem lenne eléggé meggyőző, ott vannak azok az "átlagos" nők is, akik éjt nappallá téve edzenek azért, hogy 50-en, 60-on túl is ruganyosnak, fittnek és egészségesnek mutatkozzanak mások előtt. Az 57 éves bikinimodell, Kathy Jacobs például rengeteg huszonéves nőnek feladja a leckét, hiszen egész egyszerűen brutális, ahogy kinéz.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2