Ezeket a cipőket viseljük ősszel - fotókon a legnagyobb trendek

Még van egy hónap a nyárból, de az üzletekbe már megérkeztek az őszi kollekciók első etapjai, így alig vártuk, hogy csekkoljuk az eresztést. Mutatjuk, mely cipőtrendek dübörögnek majd a következő szezonban.

Cipőtrendek - 2021 ősz

Lehet, hogy csak a 30 plusz fokokból van kicsit elegünk, de mi már várjuk a következő szezont. Ennek oka valószínűleg abban is rejlik, hogy megérkeztek az őszi kollekciók az üzletekbe, legalábbis az első etapok. Most a cipőtrendeknél néztük körül, kíváncsiak voltunk, milyen lábbeli divat dübörög majd az évszakban. Összességében vagány lesz a felhozatal, az alábbiakban bemutatjuk, hogyan viselheted az egyes stílusokat és darabokat.

A gumicsizma, amely kötelező darab lesz a szezonban

Nemrég megírtuk, hogy idén ősszel tuti, ez a "rubberised" stílusú csizma jön majd velünk sokszor szemben az utcán, de tényleg a szezon egyik legdögösebb darabja lesz - innentől pedig szinte kötelező. Magasabb és rövidebb szárú verzióban is elérhető. A két vezető szín ebből a zöld és a fekete lesz az évszakban.

zara csizma

Körömcipő zoknival

Egy ideje külföldön nagyon megy a körömcipő zoknival trend - itthon inkább a monokróm, fekete stílus terjedt el, de ezt is lehet viselni extrémebb változatokban. Ha Chanelesre vennéd a figurát, akkor az egyszínű look esetében nem muszáj a sötétnél leragadnod - választhatsz ilyen világosat is.

zokni magassarkúval

Fotók: Zara, Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2
Címkék: