Egészség

Ez történik a testeddel, ha minden nap megiszol 2 csésze teát: elképesztő, mit tapasztalsz majd egy hónap múlva

Egy új tanulmány szerint napi két csésze tea két gyakori problémára is megoldást nyújthat, ha legalább egy hónapon keresztül fogyasztjuk az ízletes forró italt.

Sokkal több előnye van, mint azt eddig hittük

A tea nem csupán egy rendkívül ízletes, de egészséges ital is, melynek fogyasztása számos előnnyel jár szervezetünkre nézve: többek között gazdag olyan antioxidánsokban, mint például a flavonoidok és a katechinek, melyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, valamint a sejtek károsodásának megelőzéséhez. Csökkenti továbbá a szívbetegségek, a stroke és az egyes rákfajták kialakulásának kockázatát is, de a teafogyasztás pozitívan befolyásolhatja az emésztést, továbbá elősegítheti a fogyást, nyugtató hatásáról már nem is beszélve. Egy új tanulmány most azt is megállapította, hogy milyen két gyakori problémánkban lehet még segítségünkre, ha naponta legalább két csészével elfogyasztunk belőle - lapozd fel galériánkat a részletekért!

Ahogyan a Mirror is írja, a Tea Advisory Panel által végzett kísérletből kiderült, hogy napi két csésze tea elfogyasztása jelentősen csökkentheti a stresszt, ezáltal az elalvásban is segít, továbbá az alvás minőségét is rendkívül pozitívan befolyásolja, különösen igaz ez egyes teafajtákra.
Kattints a további képekért!

Létezik egy olyan étel, ami a kutatók szerint csökkentheti az elhízás kockázatát, de lefogyni is könnyebb vele, ha rendszeresen fogyasztunk belőle.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.