Kerülnöd kell ezt az összetevőt, rengetegen kórházba kerültek miatta, és ketten meg is haltak

Ami a legrosszabb, hogy az összetevő egy étrend-kiegészítőbe került bele. Magának az összetevőnek nem lenne mérgező hatása, de valami mégis történt.

Ketten sajnos életüket vesztették

Az étrend-kiegészítők használata egyre népszerűbb világszerte, sokan fordulnak ezekhez a termékekhez, hogy javítsák egészségüket vagy pótolják a tápanyaghiányokat. Azonban fontos tudni, hogy ezek a termékek nem mentesek a kockázatoktól.

Sok esetben az étrend-kiegészítők hatékonyságát és biztonságosságát nem támasztják alá megfelelő klinikai vizsgálatok. A piac szabályozatlansága miatt előfordulhat, hogy a termékek nem tartalmazzák a címkén feltüntetett összetevőket, vagy olyan szennyeződéseket tartalmaznak, amelyek egészségkárosítóak lehetnek.

A galériánkban megmutatjuk, hogy mi történt pontosan, és melyik összetevő okozta!

Súlyos felfordulást okozott egy étrend-kiegészítő, amit a koleszterincsökkentő hatása miatt szedett a legtöbb ember.
Kattints a további képekért!

Bár a rák akkor is felütheti a fejét, ha egészséges életet élünk, de bizonyos rossz szokások elhagyásával csökkenteni tudjuk a kockázatot. A szakértők megmutatták, hogy mire érdemes figyelni!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.