Egészség

Teljesen szétroncsolja az agyad ez az étel: kerüld messziről, ha jót akarsz magadnak!

Az új kutatások azt sugallják, hogy egy bizonyos ételtípus hosszú távon akár agykárosodáshoz is vezethet, ha gyakran fogyasztjuk.

Csak mértékkel!

Azt mindenki tudja, hogy milyen fontos a megfelelő táplálkozás egészségünk szempontjából, hiszen szervezetünknek szüksége van a vitaminokra, antioxidánsokra és egyéb tápanyagokra ahhoz, hogy jól funkcionáljon, és legyőzze az esetlegesen fellépő betegségeket. Az egészséges étrend abban is segít, hogy ne hízzunk el, persze ehhez szükség van a rendszeres mozgásra és a sport beiktatására is, végső soron azonban már azzal sokat tehetünk testünkért, ha megfelelően étkezünk. A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy egy bizonyos ételtípus akár agykárosodást is okozhat, ha gyakran fogyasztunk belőle, ezért érdemes elkerülni az ilyen jellegű finomságokat, még akkor is, ha ínycsiklandók - galériánkban olvashatod a részleteket!

Ahogyan a The Sun is írja, a gyorséttermekben való gyakori étkezés növelheti az agykárosodás kialakulásának kockázatát a sütőolaj miatt. A tudósok laboratóriumi patkányokon tesztelték elméletüket, az eredmények pedig aggasztók.
Kattints a további képekért!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy gyermeked minden nyavalyáját az édesapja génjeinek köszönheti, akkor tévedtél.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.