Rossz szokások, amelyek szó szerint kinyírják a hajat

Lehet akármilyen drága a samponod, kenhetsz a hajadra különleges összetevőkből álló pakolásokat, ám ha van néhány rossz szokásod, amelyek hazavágják a hajadat, akkor az előbb említett módszerek vélhetően nem lesznek túl hatásosak. Összeszedtük most a leggyakoribb hibákat, amelyeket a legtöbben nap mint nap elkövetnek.

Gyapjú

A gyapjú ruhaneműk igazán szuperek, hiszen a hideg tavaszi napokon a lehető legmelegebb viseletnek minősülnek, ám ez az anyag igencsak káros a hajunkra nézve. A gyapjú a statikus elektromosság miatt a hajadhoz tapadhat, ami megtörheti a hajszálakat, ezt az esős napok képesek tovább fokozni, hiszen vizesen ráadásul még könnyebben törik a haj.

Tonhal

Bár a tonhal nagyon tápláló és számos nyomelem nagyszerű forrása, mégsem szabad megfeledkezni arról, hogy roppant magas a higanytartalma. Ez egy mérgező nehézfém, amely komoly egészségügyi problémákat okozhat, így számtalan szakértő hangsúlyozza, hogy fontos a mértékletes fogyasztás, hiszen hirtelen hajhulláshoz vezethet. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!