Egy fotel, amiben megáll az idő! Te is ilyet akarsz majd a nappalidba!

Képzeld el, mi lenne, ha minden fárasztó nap után egy profi masszőr várna az otthonodban stresszoldó, ellazító, frissítő masszázsélményekkel? Jó hírünk van: az OTO ZEN megérkezett! (x)

Egy fotel, amiben megáll az idő

Az OTO ZEN egy isteni érzeteket keltő élményfotel, melynek segítségével kiléphetsz a felgyorsult tempóból, hogy átéld a tökéletes pihenés, ellazulás meditatív pillanatait. Ez a kompakt és elegáns stílusban megálmodott dizájnfotel a távol-keleti gyógyításban alkalmazott masszázsterápiákat hozza el neked. A fotel nyújtotta masszázsélmény közben felfrissül a test, harmóniába kerülnek a bennünk zajló energiaáramlások, és a lélek is megnyugszik: elcsendesül és leveti terheit. Ebben a fotelben szó szerint megáll az idő: csak te vagy és a jelen pillanat, amelybe nagyon jó érzés belefeledkezni.

Az OTO ZEN számos meglepetést tartogat

Zéró gravitációs pózban tart

A tested ugyanis így tud a leginkább pihenni, kikapcsolni. Ebben a fekvő helyzetben enyhül az izomfeszültség, nem terhelődik a gerinced és a derekad, a szíved pedig az egész testben könnyedén tudja a vért áramoltatni. Szinte súlytalannak érzed magad.

Változatos masszázsélmény

Legyen dögönyöző, erőteljes és frissítő, mint egy svédmasszázs, hogy a fájó nyak-, hát- és vállizmokból elűzze a stresszt? Vagy legyen inkább finom és kényeztető, mint a tengeri szél simogatása? Ismered a shiatsu masszázst? A kínai akupresszúrában is alkalmazott pontmasszázzsal jó időre harmóniába kerülnek a testedben áramló energiák.

Kivételes stresszoldó hatás

6 szorító légpumpa dolgozik azon, hogy ellazuljon a csípő, a fenék és az ágyéki szakasz. A sok üléstől meggyengült izmokat az OTO ZEN élményfotel több ponton is stimulálja: a masszírozó fejek átmozgatják, átbizsergetik az ülőizmokat, az oldalsó légpumpák pedig segítik a keringésjavulást. Az ismétlődő szorítás-elengedés megszünteti az izmokban egész nap összegyűlt feszültséget, oxigéndús vért és tápanyagot juttatva a helyére.

Hintáztatva ringat a maximális relaxációért

A ritmikusan ismétlődő hintáztatásnak felnőttkorban is számos jótékony hatása van: mentálisan és lelkileg is frissít, boldogsághormont szabadít fel a testben, csökkenti a stresszt és erősíti az immunrendszert. A finom masszázs és hinta együtt olyan intenzív, pihentető élményt nyújt, hogy azonnal oldódik a feszültség, elillannak a negatív gondolatok és elérkezel a teljes relaxáció állapotába.

Hosszú masszázsvonal

Az OTO ZEN 120 centiméter hosszú masszázsvonala épp a problémás testrészeket éri el. A fotelben található masszírozó fejek a felső nyakizmoktól a hátsó combig veszik kezelésbe a tartásában meggyengült, elzsibbadt, fájó izmokat, és gondoskodnak róla, hogy azok tartósan felfrissüljenek. A mozgáshiány okozta izomfeszültség a masszázzsal enyhül, az OTO ZEN hatása pedig nem csak az adott pillanatban kellemes, hanem még órákkal később is érezhető.

A hangját se hallani

Míg a legtöbb masszázsfotel meglehetősen zajos működés közben, az OTO ZEN élményfotel kivételesen halkan működik, így akár netezhetsz, játszhatsz, tévézhetsz, vagy egyszerűen csak pihenhetsz - mindezt a legnagyobb kényelemben és csendben, intenzív masszázsélményekkel.

Próbáld ki ingyen!

Szakíts időt és próbáld ki az OTO ZEN nyújtotta különleges élményeket ingyen és mindennemű vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwelnél! Látogass el bármely hétköznapon budai bemutatótermükbe, vagy hívd bátran a 06 20 779 4070-es számot, ahol felmerülő kérdéseidre is választ kaphatsz!

A cikkhez tartozó galéria: 

Szólj hozzá Te is!