Nem tökéletesek: furcsa testi hibákkal élnek ezek a gyönyörű sztárok

Gondoltad volna?

1. Megan Fox

Brian Green színész felesége, háromgyerekes anyuka és nem mellesleg bombázó - a legtöbben mindössze ennyit tudnak a 31 éves Megan Foxról. Arról azonban már keveseknek van fogalmuk, hogy a látszatra teljesen tökéletesnek tűnő hírességnek van egy apró szépséghibája: a brachydactylia elnevezésű betegségben szenved, ami miatt a hüvelykujjai jóval rövidebbek, a körmei pedig szélesebbek az átlagosnál. Megan egyébként nem csinál gondot ebből a hiányosságból, nemrég például egy talkshow-ban beszélt róla.

2. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor a valaha élt egyik leggyönyörűbb nő még így, halála után is. Szépségét sokak szerint az igéző tekintetének köszönhette: dús szempillái, a csillogó szemei bárkit képesek voltak elvarázsolni, smink nélkül is. A színésznőnek egyébként nem volt nehéz dolga a csábítással, hiszen a distichiasis elnevezésű betegséggel született - egy helyett két szempillasorral rendelkezett. Egy átlagos embernek csak egy sorban helyezkednek el a pillái a szemhéj alján, aki azonban ezzel a betegséggel születik, annak két sor is jut belőle. Bizonyos esetekben ez a testi furcsaság még akár jó is lehet, hiszen mély tekintetet kölcsönöz - mint például Elizabeth esetében. Sokan azonban nagyon szenvednek tőle, mert zavarja őket a látásban.

3. Alan Rickman

Aki hallotta már a tavaly elhunyt Alan Rickman bársonyosan mély hangját, biztos, hogy soha nem felejti el. Érdekesség, hogy a színész egy rendellenességnek köszönheti ezt a kellemes ismertetőjegyét: a veleszületett alsó állkapocs-hiány miatt beszédproblémákkal küzdött, ami természetesen kihatott a beszédstílusára, hangszínére is. A Harry Potter filmsorozat sztárjának esete remek példa arra, hogyan lehet hátrányból előnyt kovácsolni!

Lapozz, cikkünk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Instagram

Oldalak

Szólj hozzá Te is!