Egészség

Eleged van a pattanásokból és a striákból? Ha rendszeresen fogyasztasz ebből az egy ételből, búcsút inthetsz mindkettőnek!

Hihetetlen, hogy mennyi jótékony hatása van ennek az élelmiszernek, amit szinte mindenki szeret, mégis csak keveset fogyasztunk belőle.

Mandulával az egészségünkért és a ragyogó külsőért

A mandula szó szerint megváltoztathatja az egész életed, hiszen több kutatás is bizonyítja, hogy ez a mag remek hatással van a szervezetünkre. Több tanulmány is alátámasztja, hogy ha kevés diófélét fogyasztunk, akkor az növeli a szív-érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét. Tehát ha naponta megeszünk néhány szem mandulát, akkor óriási változásokat tapasztalhatunk, és itt nem csak a külsőnkre kell gondolni, hanem az egészségünkre is. Galériánkban mutatjuk, hogy miben segít pontosan!

Csökkenti a pattanásokat - Mindenki azt gondolja, hogy ha magvakat eszünk, akkor tele leszünk pattanásokkal és bezsírosodik a bőrünk. Nos, ezzel szemben a mandula fogyasztása a bőr állapotát jelentősen javítja, ugyanis ez egy olyan régimódi, közel-keleti tradicionális gyógymód, amit már számtalan kutatás igazolt. A mandula tele van E-vitaminnal és antioxidánsokkal, melyek segítenek a pattanások gyógyításában és a bőr megfiatalításában.
Kattints a további képekért!

Dr. Imre Ruben szülész-nőgyógyász szakorvos évek óta kifejezetten a meddőség kezelésére specializálódott. Célja a bizalmi alapon nyugvó orvos-páciens kapcsolatok kialakítása, ahol nemcsak az orvosszakmai munka zajlik kifogástalanul, hanem a páciensek is a lehető legnagyobb biztonságban érzik magukat a kivizsgálások és a kezelések során. Dr. Imre Ruben egy interjú keretében beszélt szakmai tapasztalatairól, a 40 év feletti gyermekvállaláshoz kapcsolódó legfontosabb kérdésekről és a hazánkban elérhető orvosi eljárásokról, amelyek elősegíthetik a sikeres fogantatást.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!