Egészség

Te is megkaptad már a COVID-19 elleni oltások egyikét? Akkor van számodra egy rossz hírünk, a kardiológus mindenkit figyelmeztet

Egy neves kardiológus, Dr. Peter McCullough szerint a vuhani koronavírus (COVID-19) elleni védőoltások állhatnak az egyébként egészséges emberek hirtelen és váratlan szívbetegségei és halálozásai mögött.

Többet árt, mint használ?

A koronavírus-járvány lassan három éve jelen van, így gyakorlatilag már az életünk részévé vált minden vele járó kellemetlenség. A legrosszabb a fertőzésben az, hogy folyamatosan tovább mutálódik, így szinte lehetetlen megállítani vagy megfékezni, hiszen minden hullám során egy-egy újabb variáns veszélyezteti az embereket. A védőoltások megjelenésével azonban sokan elkezdték magukat biztonságban érezni, hiszen a legtöbben azon a pozitív állásponton vagyunk, hogy minél több ismétlő oltást kapunk, annál biztosabb, hogy elkerül minket a betegség, ezáltal másokat sem fertőzünk meg vele. Nos, egy neves kardiológus, Dr. Peter McCullough szerint egyáltalán nem biztos, hogy az oltások jót tesznek nekünk, ugyanis mint kiderült, a COVID-19 elleni védőoltások hirtelen halálhoz és szívbetegségekhez vezethetnek, még akkor is, ha az illető egyébként teljesen egészséges, így épp ez az egészben a rémisztő…

vakcina oltás védőoltás covid covid-19

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!