Egészség

Napvilágot látott az igazság: ennyi várandós magyar nő hunyt el Covidban, miután felvette az oltást

A Magyar Nőorvos Társaság elnöke az RTL Híradójának nyilatkozott a témában.

"Akik meghaltak, azok közül mindenki oltatlan volt"

Azért nincsenek pontos adatok arról, hogy Magyarországon hány várandós nő halt meg koronavírus-fertőzés következtében, mert nem minden érintett szerzett tudomást arról, hogy megbetegedett - nyilatkozta az RTL Híradójának Ács Nándor, a Magyar Nőorvos Társaság elnöke. A professzor ugyanakkor hozzátette: azt viszont pontosan tudják, hogy azon magyar várandós nők közül, akik részesültek koronavírus elleni védőoltásban, senki sem halt bele a betegségbe.

"Azon édesanyák közül, akik Covid-oltottak voltak - védettek voltak a Covid ellen, és úgy lettek várandósak -, gyakorlatilag senkit nem vesztettünk el. De akik meghaltak - Magyarországon, a mi klinikánkon és máshol is -, azok közül mindenki oltatlan volt" - fogalmazott Ács Nándor.

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!