Egészség

Eltűnik az integető izom ezzel a 2 gyors otthoni gyakorlattal

Szakértőnk, Czanik Balázs megmutatja, melyik az a 2 gyakorlat, amelyikkel megszabadulhatsz az integető izomnak vagy karhájak csúfolt jelenségtől.

Lórúgás

Álló helyzetben két súlyzót veszünk a kezünkbe – fizikai állapottól függően 1,5-3 kg közötti súllyal –, a kezeket a törzs mellett behajlítva előrehajolunk, majd a kezeket szintén a törzs mellett tartva 3x20 kinyújtjuk. Fontos, hogy nem szabad lendíteni, hanem koncentráltan, lassan kell haladni, mert akkor lesz hatásos. Kisebb súly, nagyobb ismétlésszámban szálkásítást, nagyobb súllyal pedig izmosítást érünk el.

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Még nincs vége, lapozz!

Fotók: Czanik Balázs

Oldalak

Egészség
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.
Sztárok
A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig 57 esztendős sztárja megállította az idő kerekét: fiatalosabb, üdébb és stílusosabb, mint két évtizeddel ezelőtt!
Sztárok
John Denver dallamos, könnyed folk-pop dalai évtizedeken át szerepeltek a slágerlistákon: az amerikai countryénekes a hetvenes években élte a fénykorát, és valószínűleg mind a mai napig lubickolna a...