Egészség

Eltűnik az integető izom ezzel a 2 gyors otthoni gyakorlattal

Szakértőnk, Czanik Balázs megmutatja, melyik az a 2 gyakorlat, amelyikkel megszabadulhatsz az integető izomnak vagy karhájak csúfolt jelenségtől.

Lórúgás

Álló helyzetben két súlyzót veszünk a kezünkbe – fizikai állapottól függően 1,5-3 kg közötti súllyal –, a kezeket a törzs mellett behajlítva előrehajolunk, majd a kezeket szintén a törzs mellett tartva 3x20 kinyújtjuk. Fontos, hogy nem szabad lendíteni, hanem koncentráltan, lassan kell haladni, mert akkor lesz hatásos. Kisebb súly, nagyobb ismétlésszámban szálkásítást, nagyobb súllyal pedig izmosítást érünk el.

Megjelent Czanik Balázs Capoeira Aerobik 5. című DVD-je!

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes. A mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki végezheti a gyakorlatokat otthon is. A DVD megrendelhető itt!

Még nincs vége, lapozz!

Fotók: Czanik Balázs

Oldalak

Egészség
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.