Az Egészségügyi szakirodalmi tallózó számolt be a kutatásról, ami a Nutrients folyóiratban jelent meg. Az eredmények arra utalnak, hogy a csirkéből, fűszernövényekből és zöldségekből készült levesek mérsékelten javíthatják a tünetek súlyosságát és lerövidíthetik a betegség időtartamát, valószínűleg a gyulladásos anyagok csökkenésének köszönhetően. A legtöbb tanulmány zöldségekkel, fűszernövényekkel dúsított csirke alapú levesekre összpontosított.
2/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
Az Egészségügyi szakirodalmi tallózó számolt be a kutatásról, ami a Nutrients folyóiratban jelent meg. Az eredmények arra utalnak, hogy a csirkéből, fűszernövényekből és zöldségekből készült levesek mérsékelten javíthatják a tünetek súlyosságát és lerövidíthetik a betegség időtartamát, valószínűleg a gyulladásos anyagok csökkenésének köszönhetően. A legtöbb tanulmány zöldségekkel, fűszernövényekkel dúsított csirke alapú levesekre összpontosított.