Egészség

Mondj búcsút nekik egy életre: ez a 3 étel teljesen tönkreteszi a gyomrod – Óriási károkat is okozhatsz velük!

Egészséged érdekében fogyaszd őket mértékkel, de ha teheted, inkább mondj le róluk teljesen, méghozzá örökké.

Többet ártasz velük, mint gondolnád

A gyomornak, mint tudjuk, hatalmas szerepe van a táplálék raktározásában és az emésztésben, épp ezért nem árt óvni a nyelőcső és a vékonybél között elhelyezkedő, izmos falu üreges szervünket, ami az emésztőcsatorna legtágabb részét képezi. A különböző élelmiszerekkel ugyanis, amit beviszünk szervezetünkbe, nagy kárt tehetünk gyomrunkban, ezáltal kitéve szervünket a különböző betegségeknek és panaszoknak, mint például a gyomorgyulladás, a gyomorfekély vagy éppen a különböző gyomordaganatok. Éppen ezért nem árt nagy hangsúlyt fektetni vesénk és májunk mellett erre a szervünkre is – galériánkban mutatunk három olyan ételt, aminek jobb, ha elkerülöd a fogyasztását, mielőtt még komolyabb baj érne téged és gyomrodat egyaránt!

Az üzemben előállított húsok esetében a termelők rendszerint antibiotikumokat adnak az állatoknak, hogy elkerüljenek mindenféle betegséget a zárt, zsúfolt helyeken, ahol a feldolgozni kívánt állatokat tenyésztik. Ezek azonban növelik a gyógyszerrezisztens baktériumok növekedését az állatok bélmikrobiómáiban, melyek átterjedhetnek az emberi bélmikrobiomokra is. Éppen emiatt érdemes kerülni a tömegesen, gyárilag előállított húsokat, mint például a marha, a baromfi vagy épp a sertés.
Kattints a további képekért!

Akár visszafordíthatatlanul lerombolhatod velük létfontosságú szerved, ha túlzásba viszed ezeknek az élelmiszereknek a fogyasztását, így tanácsosabb inkább elkerülni őket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.