Fogyni szeretnél? Egy világhírű genetikus leplezte le, milyen szabályokat kell ehhez betartanod

Minden kezdet nehéz. Azonban ha betartod ezeket a fontos szabályokat, akkor szép lassan el fognak tűnni rólad a kilók.

Ezekre figyelj, ha szeretnél nyáron formába lendülni

Az elhízás számos súlyos egészségügyi problémát okozhat, beleértve a szívbetegséget, a 2-es típusú cukorbetegséget, valamint a magas vérnyomást.

Szóval nem csak amiatt érdemes fogyni, hogy nyárra jó formában legyünk, hanem az egészségünk megőrzése is roppantul fontos tényező. A Mayo Clinic szerint még a mérsékelt súlycsökkenés is javíthatja vagy megelőzheti az elhízással összefüggő egészségügyi problémákat, így érdemes minél hamarabb belevágni a fogyásba.

Közben egy világhírű genetikus összegyűjtötte azokat a főbb szabályokat, amikre mindenképpen figyelnünk kell. A galériánkban megmutatjuk nektek az összeset!

A CNN az elhízáskutatásban úttörőnek számító világhírű genetikust, Giles Yeót kérdezte arról, milyen szabályokat tartson be, aki fogyni szeretne.
Kattints a további képekért!

Bár az almaecettel kapcsolatban bizonyára te is megannyi jót hallottál már, főleg a súlycsökkenés tekintetében, azért nem árt, ha tisztában vagy néhány káros aspektusával is.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...