Egészség

Nőgyógyásznál járt a fiatal lány, frászt kapott, amikor a vizsgálat után elolvasta a leleteit

Életében először keresett fel nőgyógyászt, és bár tudjuk, az elsőbálozók élete nehéz, ilyen bonyodalmakra nem számított.

Túlságosan őszinte volt a nőgyógyászával

Minden nő életében egyfajta vízválasztó, amikor először keresnek fel nőgyógyászt. Persze ez egyáltalán nem rendkívüli, hiszen az ellenkező nem esetében is némi izgalom és megilletődöttség kíséri az urológusnál tett első látogatást. Mindenesetre a 19 éves spanyol lány, Alba Aragón egész életében emlékezni fog arra az alkalomra, amikor először látott el nőgyógyászati szakrendelésre. Az ifjú hölgy október 4-én kereste fel az orvost, egy közkórházban fogadták, s a látogatását hosszú, hónapokig tartó, idegőrlő várakozás előzte meg, mivel a koronavírus-járvány legkritikusabb szakaszában komoly várólista alakult ki.

Alba azonban nem repesett a boldogságtól, amikor végre átlépte az egészségügyi intézmény kapuját. A fiatal nő azért ment nőgyógyászhoz, mert szabálytalan és fájdalmas menstruációs ciklusa egyre több kellemetlenséget okozott számára - írta cikkében a Washington Post. A vizsgálat közben Alba megemlítette a szakembernek, hogy leszbikus. Naivan azt hitte, az orvos ezt bizalmas információként kezeli - nem mintha a lány szégyellte volna szexuális orientációját, hiszen 15 éves korától fogva leszbikusként élte az életét, inkább csak azért említette ezt a tényt, mert azt gondolta, a kezelés során fontos információ lehet. Ekkor még maga sem tudta: komoly hibát követett el.

Fotó: 123rf

Lapozz, eláruljuk, miért hibázott vallomásával a fiatal lány!

Oldalak

Egészség
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.