Kiderült, hogy a fagyasztott gyümölcs valóban rosszabb-e a frissnél

Eloszlatjuk a tévhiteket.

Természetes édesség

A gyümölcsöket gyakran a természet édességeiként tartjuk számon: ízletesek, táplálóak és természetes cukrokkal vannak édesítve. Sokan hisszük, hogy legjobb ezeket a finomságokat frissen fogyasztani, vannak, akik viszont a szárított vagy fagyasztott gyümölcsöket részesítik előnyben. De vajon azok is ugyanannyira egészségesek és a hűtés-szárítás során is megőrzik a bennük található tápanyagokat? Erre adunk választ.

Gabby Geerts és Lindsey Kane dietetikusok az eatthisnek elmondták, mit kell tudni ezekről az eljárásokról és milyen tévhitek keringenek körülöttük.

A folytatásért lapozz tovább!

Fotó: pixabay.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!