Egészség

Gyakran jársz mosdóba éjszakánként? Súlyos betegség is állhat a dolog hátterében, ne bagatellizáld el a problémát!

Sokan ártalmatlannak vélik, ha éjszakánként gyakran arra riadnak fel álmukból, hogy meg kell látogatni a mosdót, de nem minden esetben minősül ez a kellemetlenség normálisnak – van, amikor komoly problémák előjele is lehet.

Éjszakai menet

Ha nem telik el úgy éjszaka, hogy ne mennél ki a mosdóba, akkor bizony érdemes egy kicsit elgondolkodni azon, hogy mi lehet ennek az oka, hiszen ez egyáltalán nem természetes, ráadásul a gyakori kanosszajárás bizony a nap folyamán kimerültséghez, depresszióhoz és koncentrációzavarhoz vezethet. Az esték arra vannak, hogy kipihenjük magunkat, így nincs helye az éjszakai mászkálásnak: kapásból öt olyan egészségügyi oka is lehet a gyakori vizelési ingernek, amire fontos odafigyelnünk. Galériánkban mutatjuk, melyek ezek!

Ha rengeteg magas koffeintartalmú italt fogyasztasz a nap folyamán, akkor bizony egyáltalán nem meglepő, hogy gyakran látogatod a fürdőszobát. A kávé és a kóla vízhajtó hatású, de még a gyógyteák egy része is hasonló panaszokat okoz.
Kattints a további képekért!

Kognitív funkcióink és agyműködésünk teljesen megváltozhat, ha gyakran és hosszútávon sokat fogyasztunk ezekből az élelmiszerekből, így jobb teljesen kiűzni őket étrendünkből.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.