Egészség

Vágj fel egy citromot és tedd az ágyad mellé éjszakára - Csodálatos dolog fog történni

Mutatjuk, mire képes az ágy mellé helyezett, felvágott citrom. Te ki fogod próbálni?

Csökkenti a stresszt

A citrom illata köztudottan relaxáló, nyugtató hatással bír testre és elmére egyaránt, vagyis a felvágott citromból áradó aroma nagyon jót tehet veled egy nehéz nap után.

Segít a koncentrálásában

A citromnak ez a tulajdonsága leginkább azoknak kedvez, akik a száguldó gondolataik miatt nem tudnak elaludni. Az illat amellett, hogy ellazít, segít a pozitív dolgokra való fókuszálásban, aminek köszönhetően hamarabb álomba merülsz.

Könnyít a légzésben

A citrom antioxidáns, antibakteriális hatású, tehát ha bedugult orral fekszel le és szenvedsz, mert nem kapsz levegőt, nagy segítségedre lehet az aromája. Alig kell neki idő ahhoz, hogy kitisztítsa a légzőjáratokat!

Fotó: davidwolfe.com

Oldalak

Egészség
Sztárok
Matthew McConaughey három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon erős és különleges kapcsolatot ápol – idősebbik fia ráadásul annyira hasonlít rá, hogy akár egymás tükörképei is lehetnének.
Sztárok
Gisele Bündchen kis túlzással az egész világot lenyűgözte legújabb képével, ahol semmilyen textil nem takarja idomait.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó...