Egészség

Edd ezt reggelire, és gyorsan eltűnik rólad az összes zsír és felesleg: egy különös összetevő a siker titka

Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.

Ettél már ilyet?

Lassan végérvényesen is beköszönt a tavasz, ez pedig egyet jelent azzal is, hogy a szekrény mélyéről ismét előkerülnek majd a lengébb ruhák, a rövidebb szoknyák és a vékony felsők, melyek nem sokat takarnak egy nő testéből, és amelyek alá csak nehezen lehet elrejteni a felesleges kilókat. Márpedig a jó idő, mint tudjuk, a nyár közeledtét is jelzi, a bikiniszezontól pedig bizony sok nő retteg, hiszen tavasszal döbbenünk rá a legtöbben, hogy alig van időnk leadni a télen felszedett súlyfelesleget, és ismét bombaformába lendülni. Éppen ezért ilyenkor megnő azok száma, akik vad diétázásba és szigorú fogyókúrába kezdenek, holott a tudomány szerint már azzal is jelentős súlycsökkenést érnénk el, ha reggelire gyakrabban fogyasztanánk két bizonyos ételt együtt – galériánkban eláruljuk, hogy a szakemberek mely ételkombinációt ajánlják a diétázók számára, és azt is megtudhatod, pontosan miért!

Ahogyan a Mirror is írja, a brit konyha klasszikusa, azaz a babos pirítós segíthet a fogyásban és a hasi zsírpárnák eltüntetésében, legalábbis egy új tanulmány szerint, amely a rezisztens keményítő és a súlyvesztés kapcsolatát vizsgálta.
Kattints a további képekért!

Ha gyógyszerek helyett inkább valami természetes alternatívával próbálkoznál, hogy megelőzd a különböző egészségügyi panaszokat, akkor érdemes benézned a konyhaszekrénybe, ugyanis ott lapulhat a megoldás számos problémára, melyek jólétedet hátráltathatják.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.