A szakemberek szerint 9 típusú mell létezik - Neked milyen van?

Egy fehérneműgyártással foglakozó cég megállapította, hogy 9 típusú mell létezik - érdekesség, hogy eddig hétről tudtak, most azonban két új kategóriával bővült a rendszer. Ha kíváncsi vagy, a tied hova tartozik, olvass tovább, és az is kiderül, melyik típus a legszebb!

Atletikus

Az atletikus mell széles, lapos és a többinél sokkal több izomszövet van benne. Főleg sportolóknak van ilyen cicijük, illetve azoknak, akik gyakran járnak edzőterembe, gyakran erősítenek.

Laza

Elsősorban onnan tudhatod, hogy a laza kategóriába tartozik a melled, hogy a mellbimbóid lefele néznek. A másik jel a mellszövet laza, puha szerkezete; a cici nem túlzottan kemény vagy szilárd tapintású.

Kerek

Ha a melled szabályosan kerek, illetve alul és felül is egyaránt tömött, szép formájú, akkor nagyon szerencsés vagy - ez a melltípus az egyik legszebb és „legpraktikusabb”, melltartót sem fontos hordanod, hiszen "fajtájából" adódóan nagyon feszesen áll a kelbed.

Kelet-nyugat

Ha pici melleid vannak, amik inkább kifele néznek, mintha a mellkasod keleti és nyugati oldalán lennének, akkor a kelet-nyugat kategóriába tartozol. A másik jel, ami erre utal, hogy a mellbimbóid is kifele figyelnek, és viszonylag széles hely van a két melled között.

Fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Címkék: