Bed&Love

Viszlát kilók: ezzel a szexpózzal égetheted el a legtöbb kalóriát

Leadnál néhány fölös dekát még a strandidőszak előtt? Edzőterem helyett válaszd az ágyat!

Kellemest a hasznossal

Szeretnél megszabadulni a téli időszak alatt testedre szaladt felesleges dekáktól, de semmi kedved edzőterembe vonulni? Akkor ne is agyalj tovább a tökéletes diétán, inkább rángasd a kedvesed az ágyba - vagyis a szobába - és kössétek össze a kellemest a hasznossal: szeretkezéssel olvasszátok le magatokról a kilókat! Mutatjuk is melyik szexpóz lesz ebben leginkább a segítségetekre. Részletek a galériában!

A szex köztudottan jó zsírégető módszer, de amellett, hogy kalóriát égetsz, azért az egyensúlyodra és a kitartásodra is szükség lesz közben. Nem egyszerű ugyanis megtartani a másikat, de megéri, hiszen földöntúli élményekben lehet részed.
Kattints a további képekért!

Nem is gondolnád, milyen sok embert érint.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!