Bed&Love

Ezért "hangoskodnak" a nők az ágyban - fontos szerepe van

Miért olyan hangosak egyes nők az ágyban és van-e ennek bármi köze a férfiak élvezetéhez? Erre a kérdésre keresték a tudományos választ.

Nyögni vagy nem nyögni...

Valószínűleg mindannyian hallottunk már, esetleg ismerünk is olyan embert, aki annyira hangosan szexel, hogy azt szinte lehetetlen nem hallani. Ilyenkor általában a női hangok, egészen pontosan a nyögések hallatszanak jobban, a férfiak jóval halkabban csinálják. De mégis miért nyögnek a nők? Ha akarnánk, vissza tudnánk tartani? Ha ez egy ösztönös dolog, szerepe volt abban, hogy az emberi faj szaporodása sikeresebb legyen? A tudósok erre keresték a válaszokat és nagyon izgalmas eredményekre jutottak. Részletek a galériában!

A Leeds-i és a Lancashire-i egyetem kutatói összeállítottak egy tesztet, hogy megkapják a válaszokat a fent már említett kínzó kérdésekre. Összesen 71 szexuálisan aktív nőt vontak be, 18-48 éves kor között.
Kattints a további képekért!

Leadnál néhány fölös dekát még a strandidőszak előtt? Edzőterem helyett válaszd az ágyat!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.