Bed&Love

Itt izgasd, hogy azonnal beinduljon: ez a férfiak legfőbb erogén zónája

Az emberi testen számos erogén zóna található, amelyek izgatásával elképesztő gyönyörben részesíthetjük kedvesünket. A férfiak többségénél is van egy pont, melynek kényeztetésével örökre elvarázsolhatjuk partnerünket.

Hiperérzékeny területek

Szerencsés esetben – főleg egy kapcsolat kezdetén – a szex két ember között már önmagában is fantasztikus. Persze vannak esetek, amikor be kell vetni extrákat, hogy az együttlét mindkét fél számára kielégítő legyen (ne adj isten, még valami pluszt is nyújtson), de nem lehet mindig az új pozitúrákra vagy izgalmas helyszínekre apellálni. A női és a férfi testen egyaránt vannak olyan hiperérzékeny területek, amelyek kényeztetésével földöntúli gyönyörben részesíthetjük kedvesünket. Az úgynevezett erogén zónák világában érdemes kiművelni magunkat, hiszen saját és párunk szexuális élményét is elképesztő módon fokozhatjuk a megfelelő pontok izgatásával. Részletek a galériában!

Bár sok nő gondolhatja azt, hogy egy pasi kielégítésénél mi sem egyszerűbb, hiszen a férfi nem szerv már egy puszta gondolattól is merevedésnek indulhat, a kép azért ennél árnyaltabb. A férfiak testén is vannak olyan érzékeny pontok, amelyek már a puszta érintéstől is eksztázisba hozzák életünk párját.
Kattints a további képekért!

Miért olyan hangosak egyes nők az ágyban és van-e ennek bármi köze a férfiak élvezetéhez? Erre a kérdésre keresték a tudományos választ.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!