Vigyázz! Így teheted tönkre a régóta jól működő kapcsolatodat

Amikor már régóta jól megvagyunk a párunkkal, hajlamosak vagyunk arra, hogy hátradőljünk és úgy gondoljuk, ha már megszereztük és ráadásul ilyen régóta velünk van, akkor már nem tudjuk elveszíteni. Az alábbiakkal viszont biztos, hogy tönkretehetünk mindent.

Ne dönts helyette

Azt gondolnánk, hogy ennyi idő után mindent tudunk a párunkról és akár dönthetünk is helyette. Ami nagy hiba, hiszen ha még tudjuk is hogyan döntene, attól még meg kell hagyni neki ennek a lehetőségét. Nem érezheti azt, hogy mi irányítunk.

Gondolkodás

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Igazán hosszú idő elteltével jönnek elő olyan dolgok, melyekről bizony máshogy vélekedünk. Ne erőszakoskodjunk, hogy a pasinak márpedig úgy kell gondolkodnia, ahogy nekünk. Azért mert, együtt vagyunk és szeretjük egymást, még lehetnek szembemenő véleményeink.

A hiszti

A pasi - egyszerűbb agyánál fogva - megszokottan cselekszik. Átlag férfiaknál alapesetben nem figyelhető meg az új dolgok iránti vágy. Ne piszkáljuk azért, mert megszokottan cselekszik vagy mert nem hoz már csak úgy virágot. Finom utalásokkal és kedvességgel könnyebben kicsalhatunk belőle egy-egy bókot vagy ajándékot, mint az állandó hisztivel.

Ne hagyjuk el magunkat

Azért, mert hosszú ideje élünk együtt és azért, mert a pasink már látott betegen, smink nélkül vagy a legrosszabb napjainkon, attól még tiszteljük meg őt azzal, hogy csinosak maradunk mellette. Ne essünk abba a hibába, hogy már csak mackó nadrágba látjuk egymást. Néha igenis csípjük ki magunkat otthonra is.

Tudd meg, milyen párkapcsolatban éltek - Alvási szokásaitok elárulják

Oldalak

Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...
Lifestyle
A gyerekek néha mondanak furcsa dolgokat, de ha ilyesmit hallanánk tőlük, biztosan mi is kifutnánk a világból. Íme 9 sokat sejtető, mégis hátborzongató mondat, amit gyerekek a szüleinknek mondtak.
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...