Így szerezz magadnak pasit

Első alapvető pont az, hogy ne akarj pasit. Ez furcsán hangzik, de higgyük el, hogy ha görcsösen akarunk valamit, az soha nem fog összejönni. Csak engedjük el magunkat és engedjük, hogy a sors összehozzon minket azzal, akit nekünk szánnak az égiek.

Engedd el magad

Szabaduljunk meg attól a gondolattól, hogy társ nélkül az életünk mit sem ér. Próbáljuk meg élvezni az életet úgy, ahogy csak lehet. Ne felejtsük el, hogy hiába társaslény az ember, hiszen egyedül született és egyedül is hal meg. Tudnunk kell magunkban is megtalálni a boldogságot és azt nem másban, más által keresni. A párkapcsolati boldogság abból áll, hogy van két boldog ember, akik megosszák egymással a boldogságukat, így még szebbé téve a másikét.

Járj szórakozni, de a ne csajokkal

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Bizony kicsi arra az esély, hogy miközben otthon ülünk és szerelmes filmeket nézünk megszólaljon a csengő és az ajtót kinyitva egy udvarias, okos, helyes, rendes pasi legyen az, aki arra kér minket, hogy ugyan legyünk már a barátnői. Tehát, ha nem akarunk a lehetetlenre várni, akkor menjünk bulizni. De ne a a barátnőinkkel, mert a pasik egy része megijed a nyüzsgő lánytömegtől. Egyáltalán nem ciki, ha egyedül kicsípjük magunkat és lemegyünk a bárba és a pultnál elfogyasztunk egyedül egy italt. Biztosak lehetünk benne, hogy a második kört már társaságban töltjük. Azzal ne foglalkozzunk, hogy mit gondolnak rólunk, hogy egyedül megyünk le egy szórakozóhelyre. Az elején füllenthetjük azt, hogy a barátnőnkkel találkoztunk volna, de lemondta. De ha igazán vagányak és bevállalósak vagyunk, akkor azt is megmondhatjuk, hogy vadászni jöttünk.

Legyél életvidám

A megkeseredett nőket kiszúrják a férfiak. Azt az időt, amit amúgy a pasinkkal töltenénk, töltsük valami olyan dologgal, ami vidámmá és boldoggá varázsol. A sport is ilyen lehet, még akkor is, ha közben szenvedünk, ám a mozgás által felszabaduló boldogsághormonok sokkal intenzívebbek, mint egy tábla csoki.

Fotók: static.eharmony.com

Oldalak

Sztárok
Cate Blanchett, napjaink egyik legsokoldalúbb színésznője, aki megannyi ikonikus filmben nyújtott emlékezetes alakítást. Azonban nemcsak vitathatatlan tehetségének, hanem kivételes külső...
Sztárok
Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban...
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.