Bed&Love

Szex a zuhany alatt: ezektől a pózoktól elveszted az eszed

Szexelni a zuhany alatt? Ugyan rejt magában veszélyeket, megfelelő felkészüléssel életre szóló élményben lehet részetek. Mutatunk pár trükköt és pózt, amivel kiküszöbölhetitek az akadályokat, így nem lesz más dolgotok, mint élvezni a különleges együttlétet.

Még sosem volt ilyen szexi a zuhanyzás

Forró víz, sejtelmes pára és meztelenség – nem csoda, ha téged is beindít a közös zuhanyzás gondolata a pároddal. Sajnos a filmekben látott szexi jelenetektől elég messze áll a valóság, hiszen a nagyképernyőn valahogy sosem kerülnek szóba a csúszós, egyenesen életveszélyes felületek, a szembe kerülő vízmennyiség és a fagyoskodás, amit valamelyik fél rendszeresen elszenved. Szerencsére ezekre a problémákra is van megoldás – néhány ügyes póz elsajátításával a ti szexuális életetekbe is beépülhet a rendszeres zuhany alatti hancúr.

A megfelelő kommunikáció kulcseleme a jól működő szexuális életnek. Ha kipróbálnád partnereddel a zuhany alatti szexet, előbb ismerned kell, miket szeret és mik azok a dolgok, amik szóba sem jöhetnek nála” – árulta el Tim Gallagher szexterapeuta a PopSugar magazinnak. „Elsőként kérdezd arról, hogy mely helyeken szereti, ha megérintik, és végül szóba jöhetnek a szexuális fantáziák is” – tette hozzá. A zuhany szex ugyan rejt magában veszélyeket, de egy kis odafigyeléssel életre szóló élményben lehet részetek. Következzen a „tedd, és ne tedd” listánk, ami segíthet a megfelelő felkészülésben.

víz alatti szex

  • Használjatok sikosítót! A víz ugyanis könnyen lemossa a saját nedvességünket, így egy hevesebb együttlét akár kellemetlen következményekkel is járhat.
  • A csúszásgátló zuhanyszőnyeg a legjobb barátotok. A víztől és a sikosító használatától is csúszós lehet a talaj, jobb, ha van egy biztos pont a lábatok alatt.
  • Vigyázzatok a csapra! Érdemes lehet beszerezni egy falra szerelhető kapaszkodó rudat, ami segít a súly megtartásában.
  • Érdemes lehet nyújtani az aktus előtt. Bár a párodra kulcsolt lábad pont jó pozícióba helyez, egy hirtelen lábgörcs könnyen elronthatja a hangulatot.
  • Fontos a nyílt kommunikáció. Ha kényelmetlen az adott pozíció és nincs benne örömöd, váltsatok egy másikra.
  • A különböző szexjátékokból vízálló verziók is léteznek. Csak szólunk…
  • Vessetek be egy plusz hősugárzót a hancúr idejére, ugyanis valamelyikőtök rendszeresen ki fog lógni a vízsugár alól.
  • Ne felejtsetek el ténylegesen megmosakodni az aktus után, főleg, ha indultok a hálószobába egy második körre!

Most, hogy ezeket tisztáztuk, jöhetnek a pozíciók! Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!