Bed&Love

5 mondat, amit minden férfi imád hallani szex közben

Mondd ki ezeket a mondatokat és biztos lehetsz benne, hogy olyan szexuális élményben lesz részed, mintha nem lenne holnap.

Nyerő mondatok

A legtöbb igyekszik mindent megtudni arról, hogy melyek a férfiak kedvenc pozitúrái, erogén zónái, esetleg szexuális játékai. Kevés szó esik azonban arról, hogy mit hallanak szívesen az ágyban. Összeszedtük azt az öt mondatot, amellyel garantáltan elcsavarhatod választottad fejét.

Kattints a galériára!

„Mindjárt elmegyek” Minden férfi szívesen veszi a megerősítést az ágyban. Érdemes a párod tudtára adni, ha közel az orgazmus, hiszen ezzel magadnak és neki is egyaránt jót teszel – ha tudja, hogyan szerezzen örömet neked, azzal az ő önbizalma is megnő, te pedig átélhetsz egy fantasztikus orgazmust. Ne fogd vissza magad, minél szenvedélyesebb vagy, annál vonzóbb leszel a párod szemében.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.