Ha ezt teszed az ágyban, soha nem akar majd elengedni: Bármelyik férfit magadba bolondíthatod, ha ezt csinálod

A férfiak imádják, ha egy nő ezt az erogén zónájukat izgatja szex közben - a te párod is díjazni fogja.

Kellenek az extrák

Optimális esetben egy párkapcsolat elején a szex már önmagában is fantasztikus, ilyenkor még szinte minden újdonságnak számít. Persze a jó szex nem feltétlenül garancia egy hosszú távú, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, de nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a másikat végleg magunkba bolondítsuk.

A megfelelő erogén zónák izgatásával elképesztő gyönyörben részesíthetjük partnerünket

Persze mindenkinek más esik jól az ágyban, ennek ellenére vannak olyan hiperérzékeny területek, amelyek kényeztetésével bármelyik férfinél biztosra mehetünk. Az ilyen erogén zónákat érdemes alaposan kiismernünk, mert izgatásukkal elképesztő gyönyörben részesíthetjük kedvesünket.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.