Bed&Love

Ha nem áll a zászló – Így kezeli a szakember a merevedési zavart

A merevedési zavar sok férfi életét nehezíti meg, és szinte ellehetetleníti a párkapcsolati boldogságot, a gördülékeny szexuális életet. Szakértőnk, Gazdóf Réka szexuálpszichológus elárulja, hogyan kérhetünk segítséget.

Sokan nem mernek segítséget kérni

A legrosszabb talán az, hogy annyira szorongató maga a téma, hogy a legtöbben nem kérnek segítséget. Sem barátokkal, sem szakemberrel, sőt, talán még a társukkal sem osztják meg a gondokat. Pedig a tagadás, a struccpolitika és az éveken keresztül történő várakozás csak ronthat a problémán.

Első lépés:

Szembenézni azzal, hogy valami nincs rendjén. Ameddig nincs belátás arra, hogy valami nem úgy működik, ahogyan szeretnénk, a megoldás is várat magára.

Sokféle merevedési zavar létezik. Van, akinél párfüggő, van, aki minden kapcsolatában tapasztalta ezt a nehézséget. Elképzelhető, hogy egy kapcsolat elején üti fel a fejét a merevedési gond, vagy hirtelen, látszólag minden ok nélkül jelentkezik.

Bármilyen formában jelenik is meg az erekciós zavar (vagy bármely más szexuális probléma) érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni. Pusztán azért, mert már az megnyugtató lehet, hogy van hová letenni a gondokat. Továbbá az az elakadás, ami egyedül reménytelennek tűnik, átláthatóbbá, érthetővé és megoldhatóvá válik.

Lapozz, Réka cikke a következő oldalon folytatódik!

Fotó: principleskills.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Utazás
Ünnepi díszbe öltözött a dél-alföldi kisváros, Csongrád. A Tisza-parti város főterén, a Kossuth téren már adventi fények, karácsonyi hangulat és változatos családi programok várják november 26-tól...
Sztárok
Egyre csak fokozódik a dráma A Nagy Ő villájában, az egyik lányról olyan titok derült ki, ami Árpa Attilának nem fér bele.