Bed&Love

Felejtsd el a hálószobát: ez a legjobb helyiség a házban a szexuális együttlétekre

Néha megéri hátrahagyni a hálószoba nyújtotta kényelmet. Mutatjuk, melyik helyiséget használjátok, ha fel akarnátok pezsdíteni a nemi életeteket!

Nem a hálószoba a legjobb hely a szexre

A legtöbb párnak természetesen sokkal több jelentéssel bír a szex puszta fizikai kapcsolatnál, éppen ezért sokan a hálószoba meghitt közegében szeretik megejteni az együttléteket. Dr. Shahzadi Harper, menopauza és libidó szakértő szerint viszont ha igazán fel akarjuk pezsdíteni a nemi életünket, akkor ideje áttérnünk egy másik helyiségre a lakásban, ugyanis ahhoz, hogy igazán aktívak legyünk szex közben, a hálószoba nem a legjobb helyszín. De akkor melyik? Részletek a galériában!

A szakértő szerint ha kicsit meg akarjuk fűszerezni az együttléteket, akkor a konyha a legjobb választás a szexuális együttlétek helyszínéül. Habár nem tűnik a leghigiénikusabb megoldásnak, mégis számos előnye van a hálóval szemben.
Kattints a további képekért!

Ismét előkerült a nagy kérdés: milyen íze van a férfiak ondójának? A nők természetesen most sem fogták vissza magukat, mutatjuk a legextrémebb válaszokat.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.