Bed&Love

Szex abortusz után: minden, amit tudnod kell róla

Rengetegféle gondolatot lehet hallani az abortuszt követő gyógyulás folyamatairól beleértve, vajon mennyi idő után is lehet először ágyba bújni valakivel az abortuszt követően.

Abortusz utáni szex

Nehéz lehet beszélnünk a témáról, legyen szó akár a barátainkról, családtagjainkról, vagy éppen klinikai tanácsadásról, mégis fontos tudnunk, milyen élmény is lesz és mikor is kerülhet pontosan sor először szexuális együttlétre egy abortuszt követően. Olvass tovább és választ kaphatsz kérdéseidre!

„Bármilyen társadalmi megbélyegzés befolyásolhatja az egyének vágyát a szexre” – mondja Jennifer Conti, szülésznő, a The Vagina Book társszerzője. Ha csak gyorsan Google-n rákeresnénk, nagy valószínűséggel azt a választ kapnánk, hogy várjunk néhány hetet, akár hónapot is az első szexuális együttlét előtt. Bár az ajánlott várakozási idő meglehetősen eltérő lehet, az általános tanács szerint érdemes addig várni, amíg az abortusz után a beavatkozást követő vérzés elmúlik.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels, forrás: cosmopolitan.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...