Bed&Love

"Egyetlen mondattal sikerült megmentenem a házasságomat" - igaz történet

Néha egy odafigyelő mondat is elég ahhoz, hogy a dolgok 180 fokos fordulatot vegyenek. Mi ez a mondat? Olvass tovább és mutatjuk!

Az a bizonyos mondat

Richard Paul Evans a New York Times bestseller írója - aki számos díjat zsebelt már be könyveiért, valamint a bántalmazott és elhanyagolt gyermekek és tizenévesek megsegítéséért végzett humanitárius munkájáért - lassan 40 éve él együtt feleségével, Kerivel, de a házassága nem volt mindig olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint most, sőt. Régebben mind a párja, mind pedig az ő fejében rendszeresen megfordult a válás gondolata. A feszültség közöttük idővel nőtt, és évről évre egyre rosszabb lett. Végül olyan gyakran veszekedtek, hogy a békülés gondolata gyakorlatilag elérhetetlennek tűnt. Hogy sikerült mégis együtt maradniuk? Nos Richard, író lévén egy rövid történetben árulta el a siker kulcsát és azt a bizonyos mondatot, ami mindent megváltoztatott.

Kattints a galériára, ha kíváncsi vagy rá!

Négy éven keresztül állandóan veszekedtünk a feleségemmel. Ez alatt az idő alatt sokszor elgondolkodtam azon, miért is házasodtunk össze, hiszen a személyiségünk nagyon különbözik. Minél hosszabb ideje voltunk házasok, annál több probléma merült fel közöttünk. A harcaink állandóvá váltak, így el sem tudtam képzelni, hogy újra békés lehet a viszonyunk. Egyszer nagyon összevesztünk telefonon – Keri rám csapta a kagylót. Teljesen összeroskadtam: egyedül voltam és frusztrált, és azon gondolkodtam, mit tehetnék még. Elértem a határaimhoz, és csak arra tudtam gondolni, hogy a házasság rossz, én pedig nem vagyok képes tovább csinálni. Valahol mélyen tudtam, hogy Keri jó ember, és én is az vagyok. Akkor meg mi az oka annak, hogy nem működik a házasságunk?
Kattints a további képekért!

Érdemes megfontolnod, miket tálalsz ma vacsorára! Néhány hozzávaló különleges tulajdonsággal bír!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.