SweetFitMommy: Tartsatok velem!

Új blog indul a Femcafén, SweetFitMommy címmel. A szerző, Bartha-Darabos Ivett személyi tréner - aki egyébként maga is anyai örömök elé néz - a várandós nőknek segít, hogy minél sportosabban, fittebben teljen az a bizonyos 9 hónap és az utána következő időszak.

Bartha-Darabos Ivett - blogger

Személyi tréner, sportember, nő és kismama vagyok, aki utazásra hív a fitt várandósságon innen és túlra. Kérdéseitekkel megkereshettek e-mailben vagy Facebook-on is, szívesen állok rendelkezésetekre, illetve kételyekkel és ötletekkel is fordulhattok hozzám.

Indul a SweetFitMommy blog

Hadd mutatkozzam be: a nevem Bartha-Darabos Ivett, a GildaMax termekben dolgozom személyi trénerként.

Egy őszi vasárnapon némi rosszullét és húsutálat után tisztáztam magammal: új családtag érkezik hozzánk. A fitt és sportos életmód mellett tehát az egészségre még az eddiginél is nagyobb hangsúlyt kellett fektetnem. Látom, hogy sokan foglalkoznak a témával, és még mindig rengeteg a nyitott kérdés a várandósság, a várandós nők sportjával kapcsolatban.

Vettem egy nagy levegőt és elkezdtem írni, így posztokból bejegyzések lettek, tagoltabbak, kicsit mélyebbek a szokásosnál. Szeretném megosztani Veletek a tapasztalataim, illetve mások tapasztalatait, akikkel dolgozom, vagy együtt edzem.

Ígérem, kendőzetlenül őszinte leszek, és igyekszem sok hasznos információval szolgálni mindenkinek, miközben elmerülök a kismama és babavilágban.

Lapozz, a bemutatkozás folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Bartha-Darabos Ivett

Oldalak

Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...
Fashion&Beauty
A rövidebb fazonú frizurák már egészen hosszú ideje töretlenül népszerű trendet képviselnek, ezúttal egy különös nevű bob vált a hölgyek kedvencévé.