Egy nő konyhájából se hiányozhat ez a dolog, mert mindent megkönnyít

Konyhai titkaink egyik legfontosabb összetevője pont a konyhán kívülre enged bennünket. Egy nagyon egyszerű, de nagyszerű dologról van szó, amit az elmúlt időkben szerintem méltatlanul hanyagoltunk. Ez a hűtőtáska!

Bartha-Darabos Ivett - blogger

Személyi tréner, sportember, nő és kismama vagyok, aki utazásra hív a fitt várandósságon innen és túlra. Kérdéseitekkel megkereshettek e-mailben vagy Facebook-on is, szívesen állok rendelkezésetekre, illetve kételyekkel és ötletekkel is fordulhattok hozzám.

Vége az idomtalan hűtőtáskák korszakának

Felejtsük el a ronda, műanyag, idomtalan darabokat és öltöztessük új ruhába! Nos, ezt már sok cég megtette. Nem mondok márkákat, én csak a praktikusságát szeretném hangsúlyozni, ami várandósságon innen és túl ugyanolyan hasznosnak bizonyult.

Különösen akkor nyújt nagy segítséget, amikor elcsábulnánk. Ilyenkor jól jön, hogy egyrészt előre tudjuk, hogy milyen finomság vár ránk, másfelől pedig nem éri meg kidobni és teljesen más, utunkba kerülő dolgot fogyasztani helyette. Ezzel nálam 80%-ban megoldódik a félreevés, vagy az evés teljes hiánya.

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy a terhesség alatt nagyon sokszor esett le a vércukrom anélkül, hogy beteg lennék, vagy érzékeny, vagy rezisztens. Egyszerűen máshogy működik a testem. Ekkor különösen jól esik, hogy csupán egy benzinkútra, vagy parkolóba kell félreállnom, és ehetek, méghozzá jót!

Akinek fix helye van a munkahelyén, még könnyebben szeretheti meg, hiszen bármikor meg lehet melegíteni, amit viszel magaddal. Egyébként a kutakon ezt is simán megmelegítheted! Mindenesetre nagy mentés bármikor!

Ezzel együtt nagyon komoly anyagi terhet vesz le az emberről, hogy megoldja a napi étkezést akár 5-6 alkalommal is. Gondolom nem mondtam ezzel sok újat, hogy otthon a töredékéből elő tudod állítani a legmagasabb minőségű ételt is.

Lapozz, a bejegyzés folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Bartha-Darabos Ivett

Oldalak

Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?