Bed&Love

Két kismama beszélget - Babát vár Köböl Anita és a RandiGuru is!

Mindkét műsorvezető az anyaság örömén osztozik, beszélgetésük fókuszába így ez a téma került.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Köböl Anitával

Köböl Anitával életének egyik legcsodálatosabb szakaszában készült a felvétel, amely időpont engem is kigömbölyödött másállapotomban ért, így kivételesen négyen vagyunk, a vendégem és én, plusz a két pocaklakó a műsor szereplője.

Anita több tévécsatornán szerepelt a FEM3 egyik ismert arca, ahol bemondóként is láthattuk a képernyőn, majd a TV2 programajánlójának, az Itthon.hu-nak volt a háziasszonya, majd a Red Carpet és az EgészségMánia című műsor műsorvezetőjeként is találkozhattak vele a nézők. Ezt megelőzően szépségversenyen is megmérettette magát, mégpedig sikerrel. Beszélgetünk a beauty szakmáról, a babavárásról és egyéb női és eddig rejtve maradt témákról.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...