Köböl Anita a párkeresés nehézségeiről vallott

Mindkét műsorvezető az anyaság örömén osztozik, beszélgetésük fókuszába így ez a téma került.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Köböl Anitával

Köböl Anita több tévécsatornán szerepelt a FEM3 egyik ismert arca, ahol bemondóként is láthattuk a képernyőn, majd a TV2 programajánlójának, az Itthon.hu-nak volt a háziasszonya, majd a Red Carpet és az EgészségMánia című műsor műsorvezetőjeként is találkozhattak vele a nézők. Ezt megelőzően szépségversenyen is megmérettette magát, mégpedig sikerrel. A rendhagyó adásban két kismama beszélget: párkeresésről, az ideális férfiről és sok más nőcis témáról, ami eddig nem került még terítékre.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!