Karda Bea a férfiakról mesélt, akikkel összesodorta a sors

Volt férjéről, második házasságáról is nosztalgiázott az énekesnő.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Karda Beával

Karda Bea 1970–1979 között különböző nemzetközi dalfesztiválon nyert összesen 9 díjat, meghódította Németországot és Svájcot is. Az első férje Som Lajos volt, egy kislányuk született, Nikolett. A műsorban mesél a későbbi második házasságáról is, úgy Beásan, mint a végtelenített magnószalag. Karda Bea lendülete, energiája töretlen, kívánjuk, hogy ez sokáig így maradjon, és a színpad, a közönség szeretete áradjon felé.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!