Egy szerelmes Irigy Mirigy - Magánéletéről vallott Sipos Péter

A közkedvelt énekes a szerelemben nem ismer tréfát.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Sipos Péterrel

Az Irigy Hónaljmirigy egyik alapítótagjával, Sipos Péterrel humorral ötvözve beszélgettünk komoly témákról, az életéről, a családjáról, a színpadon kívüli létéről mesélt. Kiderül, hogy valójában egy igazi, hagyományos gondolkodású férfi, feleségével hosszú ideje alkotnak egy párt. A zenészek csapongó élete egyáltalán nem jellemzi a művészt. Az is kiderült, hogy Péter rendkívül családcentrikus, testvérével, és idős édesanyjával is nagyon szoros kapcsolatot ápol, annyira, hogy pár percnyi séta közelségben laknak egymástól.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!