Bed&Love

Egy szerelmes Irigy Mirigy, 2. rész - Magánéletéről vallott Sipos Péter

Magyarország egyik legnépszerűbb komikus együttesének énekese folytatja vallomását magánéletéről.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Sipos Péterrel

Az Irigy Hónaljmirigy egyik alapítótagjával, Sipos Péterrel humorral ötvözve beszélgettünk komoly témákról, az életéről, a családjáról, a színpadon kívüli létéről mesélt. A beszélgetés első felét múlt héten láthatták a kedves nézők, most pedig jön a folytatás, mely során megtudjuk, hogyan is kezeli kis hazánk népszerű előadója a sztárságot már több évtizede. Arra is ad tippet, hogy egy hölgyet hogyan lehet levenni a lábáról, emellett művész kollégáit sem hagyja ki a műsor tartalmából, és még sok más Mirigyes történet is mesél. A végén pedig csodás zárszóval búcsúzik, amit mindenképpen érdemes meghallgatni.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Lifestyle
Egyetlen dologra érdemes fókuszálnod, amiből rögtön leszűrhető, ha a beszélgetőpartnered épp megpróbál átverni téged.
Utazás